U heeft geen flashplayer geinstalleerd, Klik hier op om de flashplayer te installeren.

Nieuwsoverzicht

OVERNAME ISP SERVICES

15:00 / 27-11-2014
OVERNAME ISP SERVICES..
12:58 / 14-04-2014
Heartbleed en de Webmanager..
14:57 / 16-09-2013
Wegwerkzaamheden Ondernemingsweg..
15:44 / 07-06-2013
Relatieborrel en enquete..
10:47 / 20-06-2012
Nieuwe cold-coridor..
10:33 / 20-06-2012
Grote upgrade van ons netwerk..
15:26 / 22-12-2009
IPv6..
15:26 / 22-12-2009
Nieuwe ATS/UPS ruimte..
15:00 / 27-11-2014
White label hostingleverancier Provider.nl uit Nijmegen heeft onlangs ISP Services van Avira B.V. overgenomen. De focus van Avira is de afgelopen jaren meer en meer op de ontwikkeling van anti-virus en anti-spam software komen te liggen en daarom is ervoor gekozen om de hosting activiteiten over te dragen aan een andere partij. De focus die Provider.nl biedt op haar white label activiteiten vertaalt zich in een breed dienstenaanbod en de organisatie is in staat een hoog kwaliteits- en serviceniveau te waarborgen.

ISP Services

ISP Services is in vele sectoren actief, maar is met name bekend als leverancier voor verschillende service providers. Met deze acquisitie versterkt Provider.nl haar positie in de Nederlandse markt. We bouwen ons marktaandeel uit bij met name klanten in het MKB, Service Providers en web development bureaus. ISP Services past uitstekend bij ons vanwege deze klanten. Provider.nl focust zich volledig op whitelabel diensten op het gebied van hosting en cloud. We kunnen de klanten van ISP Services nu dus van een nog attractiever dienstenpakket voorzien, aldus Flip Keijzer, directeur bij Provider.nl.

Klantbeheer

De overname van ISP Services door Provider.nl zorgt voor meer mogelijkheden voor onze klanten, vertelt Tobias Riegg, General Manager van Avira. Het geeft het onze bestaande klanten betere toegang tot een range van nieuwe diensten, zoals eenvoudiger portfoliobeheer, hostingoplossingen en managed services. Door onze portfolios samen te voegen, zullen er mogelijkheden voor onze klanten ontstaan om meer uit hun bestaande dienstverlening te halen. Provider.nl gebruikt daarbij enkel datacenters met de hoogste certificeringen. Dat biedt klanten de garantie dat hun data veilig wordt gehost en opgeslagen.

Over Provider

Provider.nl is een van de leidende Internet Service Providers voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland. Provider.nl levert volledige white label domeinregistratie, managed hosting en cloud diensten. Provider.nl werkt hierbij alleen samen met gerenommeerde leveranciers zodat de beste kwaliteit geboden wordt voor haar klanten.

Over Avira

Avira biedt hoogwaardige malware bescherming aan 100 miljoen klanten wereldwijd. Ruim 25 jaar geleden opgericht, is het bedrijf een toonaangevende leverancier van innovatieve beveiligingsoplossingen voor thuis en zakelijk gebruik.